Walk my talk - IAMMOZI

Walk my talk

Al twee weken ben ik bezig met dit blog bericht. Het lijkt niet op papier te willen. Wikken en wegen, schrijven en strepen. Wanneer ik rustig zit te mijmeren, in het park loop of in bed lig (zo vlak voor ik in slaap val) dan weet ik precies wat ik met je wil delen. Zodra ik achter mijn scherm zit te typen slaat de twijfel toe en vraag me bij ieder woord opnieuw af of jij hier wel op zit te wachten, of ik het wel goed formuleer en ga zo maar door.

Welkom in mijn leven vol onzekerheid. Ik weet niet beter of het is onderdeel van mij. Proberen goed te doen voor iedereen en alles afmeten. De drijfveer is angst, bang om iemand te kwetsen óf om afgewezen te worden. En je raad het al, de moraal van dit verhaal is dat ik hiermee mezelf volledig afwijs. Waar ik anderen moeiteloos op weg help, stagneer ik. Hoogste tijd ‘to walk my talk’.

Human Design.

Vorig jaar maakte ik kennis met Human Design en is er een wereld voor me open gegaan. Human Design is in 1992 ontstaan en hierin komen astrologie, Kabbalah, I Tjing  en de Vedische chakra-leer samen. Het wordt ook wel een huwelijk tussen wetenschap en spiritualiteit genoemd. Het maakt een onderverdeling in vijf zogenaamde types en van daaruit leert het ons dat iedereen uniek is.

Wanneer jij je geboortedatum, tijd en plaats hier invult ontdek je jouw unieke blauwdruk, vol informatie. Wil je er meer over weten, dan help ik je graag op weg. Stuur me een berichtje dan neem ik contact met je op.

Mijn design vertelt me dat ik mag leren luisteren naar en vertrouwen op mijn onderbuik gevoel en me hierdoor mag laten leiden. Dat is dus precies wat ik me komend jaar helemaal eigen ga maken. Dagelijks eerst zorgen dat ik goed in mijn vel zit door goede voeding, voldoende rust, lichaamsbeweging, ontspanning en doen waar ik blij van word. Zodat ik goed verbonden ben met mijn lichaam en de subtiele signalen beter leer herkennen.

Weet jij eigenlijk waar jij echt blij van wordt. Waar je hart echt sneller van gaat kloppen en waar alleen de gedachte eraan al glimlach van oor tot oor bij je tevoorschijn tovert? Glimlach je al?

Time to walk my talk.

Uiteraard besprak ik dit ook met mijn business buddy Angela en we kwamen tot de conclusie dat we de laatste jaren ontzettend veel (levens)wijsheid opgedaan hebben en dit heel geregeld delen met mensen om ons heen. En hebben al veelvuldig benoemd hoe tof het zou zijn als we jou ook kunnen inspireren. Daarom starten we 02-02-2022 met onze Together Rising Masterclass. Omdat het onze eerste masterclass gaan we enorm veel waarde met je delen voor een symbolisch bedrag.

Alleen ga je sneller, samen komen we verder.

Mail me voor meer informatie of meld je meteen aan via onderstaande knop.


Meld je aan

Geef een reactie

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl