Loslaten IAMMOZI

Uitstel gedrag en loslaten.

Loslaten … al weken stel ik het uit, loop ik moeilijk te doen en er tegenaan te hikken. Ik stop ermee! Zo dat is eruit. Wat is dat toch? Weten wat je te doen hebt en dat het de juiste keuze is en het maar niet openbaar maken. Uitstel gedrag om iets in stand te houden terwijl je aan alles voelt dat het tijd is om het los te laten. Omdat het ook mijn eigen groei in de weg staat.

Dit proces is niet zomaar van het ene op andere moment ontstaan. Het achtervolgt me al geruime tijd, heeft me energie gekost terwijl ik het in gesprekken steeds makkelijker benoem. Het geeft me letterlijk lucht. Herken je dat? Dat iets pas echt wordt zodra we het hardop uitspreken. En aan alles kunnen voelen dat het goed is.

De droom, die ik nu loslaat, ontstond vanuit een zoektocht naar mezelf. De aanleiding hiervoor was een traumatische gebeurtenis in mijn privé leven (lees het hier). Terugkijkend zie ik dat ik tastbaar wilde maken waar ik zelf zo naar verlangde. Gezien en gehoord worden en bovenal zelf waarderen wie ik in essentie ben. Nu ik het zo op schrift zet, zie ik onmiddellijk dat dat een kansloze missie is. Hoe kan je in vredesnaam iets doorgeven wat je alleen in jezelf kunt vinden?

Even een korte toelichting van IAMMOZI voor degene die het verhaal niet kennen.

Ik geloof dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, of je het nu fysiek of spiritueel benaderd. Uiteindelijk staat alles met elkaar in contact. Met IAMMOZI bouwde ik aan een krachtig T-shirt merk met een aantal belangrijke kernwaarden, waardoor de verbinding tastbaar en zichtbaar zou worden.

Verhaal achter IAMMOZI

Eerlijke – fairtrade & organic T-shirts, van zeer goede kwaliteit ontworpen in samenwerking met Fair&co, geproduceerd in India. Dat op zichzelf laat al zien hoeveel mensen er in verbinding gaan om zoiets in beweging te zetten.

En voor ieder T-shirt dat verkocht werd doneerde je een T-shirt aan kansarme kinderen in Malawi.

Mijn trots loslaten.

Op een dag in 2019 stond de woonkamer vol dozen en durfde ik voorzichtig de publiciteit te zoeken. Zo plaatste ik dit verlegen vreugde dansje op social media, rete spannend én super trots.

Nu ging het echt beginnen, bestellingen inpakken en doorgeven aan kinderen in Malawi.

De intentie daarachter was en is nog steeds dat ik vind dat ieder kind, wij zijn ook kinderen, het verdient zich gezien, gehoord en geliefd te voelen. Zonder voorwaarden gewoon omdat iedereen uniek en fantastisch is. Dat gevoel wilde ik vangen in mijn producten, de presentatie en mijn verhaal.

Een merk dat ons met elkaar verbindt.

Ik geloof hier nog steeds in.

Wat gebeurt er met IAMMOZI?

De afgelopen jaren hebben me veel opgeleverd. Zowel privé als zakelijk veel mensen leren kennen en oneindig veel lessen geleerd. Een mooie bijkomstigheid is dat mijn bedrijfsnaam inmiddels beter bij me past dan vijf jaar geleden, ik weet beter wie ik in essentie ben en wat mijn talenten zijn. Deze ga ik inzetten, mezelf ontwikkelen en anderen spiegelen en inspireren. Ongemerkt doe ik dit al een geruime tijd en ontdek dat daar mijn kracht ligt. Hoe ik het precies vorm ga geven weet ik nog niet, ik hou je op de hoogte.

Laatste kans!

Met loslaten bedoel ik dat de webshop dicht gaat. De laatste stuks staan in de webshop en omdat ze allemaal een goede bestemming verdienen vraag ik bodemprijzen.

Denk met me mee

Hoe zorgen we ervoor dat alle shirts een goede bestemming krijgen? Hieronder alvast een aantal ideeën.

  • plaats hier een bestelling
  • deel dit blog met iedereen in je omgeving. Vrienden, familie, kinderen, verenigingen…
  • weet je een instantie of vereniging die we blij kunnen maken; mail me
  • andere ideeën? Let me know!

Tot slot wil ik jou bedanken. Voor al je steun, betrokkenheid, aanmoediging en medeleven. ❤︎

Monique Zita - IAMMOZI blog
Monique, MOZI

Geef een reactie

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl