Gezien worden

Eindelijk heb ik het gevoel dat ik gezien word voor wie ik ben. En begrijp nu waarom dit eerder niet het geval was.

Ik moest eerst mezelf durven aankijken, met alle mooie en minder mooie kanten. In mijn Human Design profiel duidelijk terug te zien wat het voor mij lastig maakt om mezelf te zien. Nu dit bewust is kan ik ermee werken en tot bloei komen. Dit is geen eind station maar proces wat zich mijn leven lang aan zal blijven dienen.

Terugkijkend zie ik hoe frustrerend het was me niet erkent en gezien te voelen. De eigen (eigenwijze) manier waarop ik dingen zie liggen veelal niet in lijn met het algemene gedachten goed. Probeerde ik mijn gedachtengoed in het verleden kenbaar te maken dan stemde ik me op de ontvanger af en verloor daardoor mijn eigenheid in het verlangen begrepen te worden. Nu ik mezelf accepteer is het verlangen om begrepen te worden naar de achtergrond verdwenen en zet ik mijn natuurlijke talent (afstemmen op jou ) in voor jou.

Trouw zijn aan jezelf.

Je gevoel is een slechte raadgever?

Ontelbare keren kreeg ik deze uitspraak te horen. Probeerde iemand mij ergens van te overtuigen en voelde ik dat het voor mij anders werkte, dan zei ik dat. Met bovenstaande reactie als gevolg. Wat is dat toch dat we anderen proberen te overtuigen van ons eigen beleving. We hebben allemaal een eigen perspectief, in iedere situatie. Helaas is overtuigen dagelijkse kost. We worden de hele dag overspoeld met overtuigingen die we worden geacht over te nemen; op school, werk, privé, via reclames, noem maar op.

Gelukkig weet ik inmiddels beter. Mijn gevoel, perspectief, emotie en intuïtie zijn mijn raadgevers. Ze zijn er om richting te geven aan mijn leven. En dan nog blijft het een uitdaging in een wereld waarin we leren alles te moeten verklaren, beargumenteren of bewijzen.

De meetlat van de maatschappij.

Hoezeer we onszelf ook leren vertrouwen, de aangeleerde meetlat van onze cultuur zit diep in onze realiteit verankerd. We worden geprogrammeerd door ontelbare regeltjes, kaders, overtuigingen en beperkingen die we in het dagelijks leven mee krijgen. Dit vormt ieders unieke perspectief, we dragen het allemaal met ons mee, overal waar we gaan.

  • Ga het herkennen als beperkend of niet kloppend voor jou
  • Durf verwachtingen van de buitenwereld los te laten
  • Leer vertrouwen op jouw innerlijke kompas
  • Wees trouw aan jezelf en wordt gezien voor wie je bent

Zie jezelf in een Sweet Spot Sessie

Ik help je graag om dit kompas in jezelf te ontdekken. En het bijzondere is dat je het direct zult herkennen. Jij weet al hoe het voor jou werkt, het enige wat je aan het wankelen brengt zijn de meningen en regeltjes van buitenaf.

In een Sweet Spot Sessie neem ik je mee terug naar jezelf en je herkent direct hoe dit kompas bij jou werkt. Met behulp van Human Design wordt het direct heel duidelijk.

Maak het voelbare zichtbaar.

Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten > info@iammozi.nl of reserveer direct een Introductie sessie via deze link.

Tijdens mijn sessies werk ik altijd afgestemd. Dat betekent dat ik veel vragen stel en zichtbaar maak wat je op de achtergrond voelt. Met behulp van jouw Human Design profiel wordt een en ander visueel inzichtelijk. Heel waardevol voor jezelf, maar bedenk ook hoe waardevol dit kan zijn voor jongeren, jong volwassenen die zoekende zijn en veelal het gevoel hebben nog niet goed genoeg te zijn om hun dromen waar te maken.

Wil jij gezien worden?

Je draag alles al in je. Wat jou makkelijk afgaat, bevat juist veel waarde voor anderen. Hierin zitten jouw natuurlijke talenten verscholen. Alleen zien we het zelf vaak niet omdat het zo vanzelfsprekend is.

We leren ons focussen op de denkbeeldige stip op de horizon en zien hierdoor niet wat zich recht onder onze neus bevindt.

Wil je dit letterlijk zichtbaar maken dan is de Me & my visionboard workshop wat voor jou. Een geheel verzorgde workshop inclusief materialen en een sessie met mij van een uur. Klik op de link voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *