VIP. - I am Mozi

Jij bent dé VIP in jouw leven. Voelt dat ook zo voor jou of houd je jezelf klein, stel je het belang van anderen voor dat van jezelf of heb je continue het gevoel meer te moeten leren? Dit is wat ik bij veel (ondernemende) vrouwen om me heen hoor en ik herken het zelf. Moeiteloos moedigen we anderen aan om in zichzelf te geloven en ervoor te gaan. Hoe doen we dat voor onszelf?

Er heerst altijd prettige sfeer tijdens de samenwerkingsochtenden met Monique, waar alles mag zijn en mag komen zoals het komt. En dit op een heerlijke plek!

Waar staat VIP. voor?

De naam VIP. is ontstaan naar aanleiding van de thema’s die organisch voorbij komen bij deze ochtenden.

 • Verlangen, wat zou je doen als alles mogelijk is?
 • Intentie, wat is jouw innerlijke drive achter alles wat je doet?
 • Potentieel, wat zijn jouw natuurlijke talenten, vertrouw je daarop en wat is het waard?

Hieruit is de naam VIP. ontstaan. Een plek om in te zoomen op jouw volgende stap vanuit het verlangen om jezelf te zijn. Want daarin vind je het geluk, succes en de voldoening waarmee je impact kunt maken. Zeg je IAMMOZI, dan zeg je Human Design ook bij de VIP. ochtenden is dit een rode draad.

Deelname aan een VIP. ochtend kost 24,95 euro, inclusief BTW.

 • mijn aandacht, expertise en inzichten
 • onbeperkt thee en een taartje van Mevrouw Cha
 • na afloop mag je aanschuiven voor de lunch

Op de mooie locatie van Mevrouw Cha in een besloten ruimte. Je kunt gratis parkeren op eigen terrein.

De belangrijkste relatie is de relatie met jezelf

Persoonlijke ontwikkeling en ondernemen is soms een eenzaam proces. Dat kan anders,  VIP. creëert waardevolle ochtenden waar je even van je eiland af mag stappen en anderen kunt ontmoeten. In sfeervolle omgeving delen we onze onzekerheden en vieren wevonze successen.  VIP. is een plek van verbinding waar we elkaar inspiratie en motiveren om onze verlangens waar te maken.

Alles wat je aandacht geeft groeit

Ben je er klaar voor om echt voor jezelf te kiezen en daar tijd voor te reserveren? Wanneer je kiest voor de VIP. strippenkaart, dan kies je ervoor te investeer in jouw geluk, voldoening en succes.  Ga je 3 maanden lang één ochtend per week aanschuiven of een jaar lang één keer per maand, doe wat passend is voor jou. Uiteindelijk groeit alles wat je aandacht geeft. Word je bewust van de tijd en aandacht die je in jezelf investeert. Je bent het waard.

Human Design rode draad tijdens deze ochtenden

Zeg je IAMMOZI, dan zeg je Human Design. Als je me kent weet je hoe dit in alles wat ik doe zit verweven. Iedere ontmoeting is een energie uitwisseling en Human Design maakt dit tastbaar. Het brengt je inzicht in de werking van jouw energie en hoe je daar moeiteloos op mag leren vertrouwen.

Iedere maandag en donderdag ochtend ben je vanaf 9.30 uur van harte welkom bij de IAMMOZI – VIP. bijeenkomst in het Theehuis van Mevrouw Cha in Stompetoren.

Plan een bezoek

Je van harte welkom om ook een keer aan te schuiven. Reserveer via onderstaande knop eenvoudig jouw plek

De agenda staat open tot eind van het jaar.

 • VIP. review José
 • VIP. review - I am Mozi
 • VIP. review - I am Mozi
 • VIP. review - I am Mozi
 • VIP. review - I am Mozi
 • VIP. review

Strippenkaart

Nieuw! We introduceren een VIP. strippenkaart voor vrouwen die consequent voor zichzelf willen kiezen. Met een VIP. strippenkaart heb je toegang tot 12 VIP. bijeenkomst, inclusief thee en taart.

Iedere VIP. ochtend is uniek en om iedereen voldoende ruimte te bieden kies ik ervoor om met maximaal 8 deelnemers te werken.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl