Aha moment - IAMMOZI

Aha moment

Zondagochtend rond half zes had ik een AHA moment, terwijl ik mezelf in het zweet werkte op de loopband in de sportschool. Drie keer in de week probeer ik mijn dag op deze manier te beginnen en terwijl ik werk aan mijn conditie en spierkracht luister ik altijd naar een podcast, food for the brain. Zondag luisterde ik naar Jenna Zoe, een expert op het gebied van Human Design, en opeens wist ik het. Ik voelde het in iedere vezel van mijn lichaam, het klopte. Het was niet zozeer iets wat ze zei maar wat het bij me teweeg bracht.

Het enige constante in ons leven dat zijn we zelf. Misschien denk je nu, tjoh kom je daar nu al achter? In dat geval kan ik volmondig JA antwoorden. IEen leven lang, dag in dag uit was ik me af aan het stemmen op mijn omgeving. Nu werd dat de laatste jaren al stukken minder doordat ik minder zoek naar goedkeuring, maar dit is echt een eye-opener voor me.

De wereld draait letterlijk om ons.

Jij bent letterlijk het middelpunt van jouw universum en alles beweegt om jou heen. Bij jouw geboorte heb je een blauwdruk meegekregen, de imprint van het universum, waar alle planeten en sterren zich ten opzichte van jou bevonden op dat ene moment. Dat maakt jou (en dus iedereen) uniek. Denk er maar eens over na, niemand wordt op hetzelfde tijdstip op exact dezelfde plek geboren.

jouw perspectief zien.

Met mijn 4/6 profiel in Human Design, ben ik vooral naar buiten gericht. Vaak voel ik feilloos aan waar mensen om mij heen behoefte aan hebben of waar ze op vast lopen. Voorheen was dat handig in de horeca, met collega’s, vrienden en familie. Ik bewoog liefst zo onopvallend mogelijk mee, het ging niet om mij. Dit bleef niet onopgemerkt voor mijn omgeving. Zelf heb ik mezelf al die jaren buitengesloten met onder andere ME/ CVS als gevolg.

Eindelijk neem ik de leiding in mijn leven, ik erken dat dit mijn natuurlijke talent is en zet dit bewust in voor anderen. En eindelijk begint de energie te stromen, mijn hart gaat letterlijk sneller kloppen van geluk wanneer ik hierover praat.

De eerste sessies zijn fijn en moeiteloos verlopen, ik stem me af op de ander stel een aantal vragen en de woorden komen als vanzelf. Ik voel wat de ander beweegt, wat aangestipt mag worden, begrijp haar perspectief en durf andere perspectieven aan te reiken. Niet omdat die beter zouden zijn maar om anders naar eenzelfde situatie kijken. Los te komen uit patronen en terug te komen bij het stukje authentieke zelf. Dit maak ik zichtbaar duidelijk met behulp van een unieke Human Design Chart, gebaseerd op jouw geboortegegevens. Lees hier de eerste reviews.

ga op zoek naar jouw aha moment.

Vraag jij je af of dit nou alles is, wat je hier nou eigenlijk komt doen, of er meer uit je carrière of leven te halen is maar loop je continue vast in hetzelfde cirkeltje en ben je nieuwsgierig geworden naar Human Design, download hier jouw chart. Verdiep je er in en laat je verrassen door jouw kerneigenschappen, je bent zó’n mooi en bijzonder mens.

Wil je de diepte in gaan, dan ben je van harte welkom om samen met mij anderhalf uur de diepte in te gaan. Terug naar jouw basis. Reserveer hier een plekje. Later dit jaar lanceer ik een traject waarin ik langere tijd met je mee op wil lopen, laat het weten me als je hier behoefte aan hebt.

Geef een reactie

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl