Vertragen, voelen en van daaruit actie ondernemen

Ik vertraag om helder te krijgen hoe ik jou van dienst kan zijn zonder een commercieel aanbod te creëren. Het gaat mij om de verbinding, authenticiteit, spiegelen, klankborden en voor jou passende waarde toevoegen.

Het is maatwerk en mag organisch ontstaan in het moment. Ik luister voorbij jouw woorden, mijn systeem gaat aan en intuïtief ontvang jij input waar je mee verder kunt.

Ik ontmoet je graag

Neem contact met me op via onderstaande knop, voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.


Wat anderen over IAMMOZI zeggen

SOVA Shoots
SOVA Shoots
6 Juni 2023
Samen met mijn beste vriendin (en puppy) gisteren bij Monique geweest voor een duo-sessie sweet spot omtrent de human design. De aankomst bij de prachtige locatie van Mevrouw Cha was al een mooi begin. Vervolgens zijn we warm welkom geheten en hebben we een verrassende sessie gehad. We vonden het in een woord omschreven BIJZONDER. Enorm bedankt voor de heldere uitleg, de intuïtieve manier van onze spiegel zijn en de hieruit voortvloeiende inzichten. We zullen dit zeker aanraden aan iedereen die meer te weten wilt komen over zichzelf, want eenmaal begonnen aan deze reis kun je niet meer terug (omdat het zo ontzettend interessant is!).
Emmy Veen
Emmy Veen
17 April 2023
Hoe bijzonder is Human Design! Met herkenbare voorbeelden legt Monique Zita uit wat jouw unieke design betekent. Het is alsof je in een paskamer staat en opeens snapt waarom je altijd voor een bepaalde look kiest. En waarom je op een bepaalde manier denkt en handelt. Kortom: wat je 'rode draad' is volgens Human Design, aangevuld met de inzichten van Monique. Leerzaam en inspirerend!
Marian Sprangers (Marjolie)
Marian Sprangers (Marjolie)
28 Maart 2023
Heel fijn en verhelderend gesprek. Prachtige ervaring. Dit is voor iedereen ZO handig om te weten over jezelf.
Karen van der Korf
Karen van der Korf
10 Maart 2023
Ik heb een hele fijne sessie gehad bij Monique, ze legt de vinger op de zere plek waardoor je inzichten krijgt en verder kan.
Shantey Middelman
Shantey Middelman
5 Maart 2023
Dit was super leuk om te zien en om Jezelf te herkennen in je human design profiel. Monique legt het heel duidelijk uit en neemt echt de tijd voor je! Fijn en vertrouwd ✨
Karin Groenveld
Karin Groenveld
10 Februari 2023
Een sessie met Monique is warm en open. Ze gaf me mooie inzichten en herkenningspunten. Kwartjes vielen op z'n plek en ben gaan begrijpen waarom ik dingen doe en hoe ik ze doe. Heel fijn om dit samen met Monique te doen. Dank je wel hiervoor. Lieve groet.
Annemiek van Zon
Annemiek van Zon
8 Februari 2023
Gisteren een Human Design sessie gehad met Monique. Het was heel verhelderend en Monique kon mij goed vertellen wat mijn type inhield. Met voorbeelden uit mijn leven werd het heel helder en kan ik er verder induiken. Ik zou zeker een sessie inplannen als je begeleiding bij Human Design wilt. Het is heel verhelderend waarom je bepaalde dingen doe in het leven.
Nellie Stapel
Nellie Stapel
10 Januari 2022
De kwaliteit, pasvorm en service is top.
Annemiek Elbertse
Annemiek Elbertse
3 Januari 2022
Kwaliteitsstof, goede pasvorm. T-shirt zit superlekker en blijft ook mooi in de was. Fijne webshop, goeie service (mooi ingepakt met kleinigheid erbij cadeau).
Natasja Mulder
Natasja Mulder
3 Januari 2022
Keurige webshop. Krijgt snel alles geleverd en wordt erg leuk verpakt. Kleding blijft super ook na veelvuldig wassen. Aanrader

Contact

Neem contact op!

Stuur een bericht als je wilt samenwerken of vragen hebt.


VEEL GESTELDE VRAGEN

Onderstaande vragen worden regelmatig gesteld. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem contact met me op.

Ja, eigenlijk altijd omdat ik geloof dat we allemaal uniek zijn en er dus geen ‘one size fits all’ methode bestaat.

Standaard bied ik een Sweet Spot Sessie aan.

In een Sweet Spot Sessie kijken we samen naar jouw Human Design Chart. Hierin vind je hele concrete handvatten waarmee je patronen kunt leren doorbreken. In deze sessies stem ik me intuïtief af op jouw vragen/ situatie. Na afloop ontvang je een geluidsopname zodat je de Sessie nog eens rustig terug kunt luisteren.

De naam komt voort uit de combinatie van het ontdekken van jouw natuurlijke talenten in de chart, combineer dat met jouw interesses en passie en voila! Dat is jouw Sweet Spot.

Deze sessies zijn uitermate geschikt om te ontdekken wat een logisch volgende stap voor jou zou kunnen zijn.

De Sweet Spot Sessies kunnen zowel online als live plaatsvinden.

Neem contact met me op wanneer je een Sweet Spot Sessie wilt reserveren, dan plannen samen een geschikt moment. De

Sweet Spot Sessies kunnen zowel online als live plaatsvinden.

Voorafgaand aan een Sweet Spot Sessie hebben we jouw geboortegegevens (geboorteplaats, -datum en -tijd) nodig.

Heb je niet al deze gegevens beschikbaar? Vraag ze na bij je (pleeg-/ stief-) ouders of bij de gemeente. Kunnen zij je ook niet verder helpen neem dan contact met me op.

Klik hier om zelf alvast je chart te ontdekken.

Jazeker! Ik werk met een 100% niet goed geld terug garantie op mijn 3 maanden traject.

Ik lever maatwerk en stem me volledig op jou af met de intentie jou dichter bij jezelf te brengen. Mocht ik tijdens de 1 op 1 sessie het gevoel hebben dat we geen match zijn dan zal ik dat ook zeker aangeven en geen traject aangaan.

Een Sweet Spot Sessie is een investering om jezelf beter te leren kennen. Mocht je niet tevreden zijn geef het direct (in de sessie) aan.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een traject van 3 maanden is intensief en persoonlijk, daarin word je persoonlijk begeleid om meer in contact met jezelf te komen. Het is mogelijk dat je in de eerste twee weken dat het toch niet de juiste weg voor je is. Stuur me dan direct een mail (info@iammozi.com) met jouw feedback en de gemaakte opdrachten en ik stort direct je investering terug. Min de Sweet Spot Sessie kosten.

Overweeg je een traject aan te gaan? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.