Monique Zita - I am Mozi

Alles zit al in jou

Laten we dat samen naar boven halen

I am Monique en Zita is mijn tweede naam.

Het is mijn missie om je te laten ervaren hoe geweldig je bent. Alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken is al in jou aanwezig.

Misschien begin je het net te ontdekken of weet je het wel maar je durft het nog niet te laten zien. De eerste stap is meestal spannend.

Human Design, levenservaring, mensenkennis en intuïtie zijn de tools die ik inzet om de verlangens en wijsheid die in jou schuil gaat naar boven te halen.

Mijn bedrijfsnaam, I am Mozi, wordt vaak verstaan als
‘Emotie”.
Passend bij mij. Van nature heb ik empathie en compassie,
werk op intuïtie en ben integer. Hier kan je meer lezen over mij.

Wil je jouw interne onrust omzetten in rust en vertrouwen in jezelf?
Klik op onderstaande knop en plan een Sweet Spot Sessie rechtstreeks in mijn agenda.


Wat anderen zeggen …

Steffie Witte
Steffie Witte
30 Mei 2024
De Sweet Spot Sessie met Monique heeft me heel veel inzicht gegeven over human design en hoe ik dat op zowel persoonlijk als zakelijk vlak kan inzetten. Heel veel fijne en herkenbare dingen, maar ook dingen waar ik aan wil werken of verder wil ontdekken. Dus voor mij een hele waardevolle les waar ik lekker mee aan de slag kan. Heel erg bedankt Monique!
Candle Salon
Candle Salon
28 Mei 2024
Ik ben blij met de tips die ik heb gekregen tijdens de Sweet spot sessie en de mail in de "after sales care". Ik zou het anderen zeker aanraden, maar dan wel met enig vooronderzoek over de terminologie van Human Design vooraf zodat het beter te volgen is. Verder legt Monique alles heel rustig uit met een kalme stem en geeft ze veel voorbeelden vanuit haar eigen ervaringen.
Iris Van Der Wolf
Iris Van Der Wolf
9 Mei 2024
Vrijdag 3 Mei ging ik mijn ontdekkingsreis aan samen met Monique… Wat een enorme ervaring en heel veel herkenningspunten maar ook zoveel mooie nieuwe elementen geleerd over mijzelf. Hoe Monique je meeneemt in je eigen Human Design Chart met zoveel passie en begrip en de uitleg, ik heb er de afgelopen dagen over gedaan om het te laten landen en er nu zelf mee verder te gaan. Ik kijk er naar uit om alles in te gaan vullen zoals het bij mij past en mocht je nog twijfelen niet doen plan een ontdekkingsreis bij Monique en er wordt zoveel duidelijk. Dank je wel lieve Monique…..❤️
Manon van den Berg
Manon van den Berg
2 Mei 2024
Er heerst altijd prettige sfeer tijdens de samenwerkingsochtenden met Monique, waar alles mag zijn en mag komen zoals het komt. En dit op een heerlijke plek! Delen, verbinden & reflecteren zijn de eerste woorden die bij mij op komen. Ik ga iedere keer weer vol inspiratie en nieuwe inzichten naar huis!
sander kuster
sander kuster
13 Maart 2024
Heerlijk gesprek gehad duidelijke uitleg en neemt de tijd
Ilse Koning
Ilse Koning
15 Februari 2024
De samenwerk ochtend gaat zoals hij gaat, of eigenlijk zoals zij gaat. Monique laat zich hierbij leiden door haar gevoel en dat werkt! De ene keer wordt er gewerkt in de vorm van gesprekken om elkaar te versterken. De andere keer wordt er op de laptop aan eigen onderwerpen gewerkt en kun je hulp vragen waar nodig. Op welke manier er ook gewerkt wordt, ik ga met een voldaan en gemotiveerd gevoel naar huis. Dat is te danken aan Monique die op een natuurlijke manier zorgt dat er mooie gesprekken ontstaan, iedereen de aandacht krijgt die zij verdient en met nieuwe inspiratie naar huis gaat.
Sharon Smit
Sharon Smit
11 Februari 2024
Op een mooie rustgevende locatie geeft Monique op een fijne manier inzicht in je chart. Veel informatie over hoe je met dingen omgaat en tips waar je echt iets mee kunt. Bijzonder hoeveel herkenning maar soms ook verrassend. Erg waardevol, dank!
Angelique Jansen
Angelique Jansen
25 Januari 2024
Op een prachtige locatie, met een heerlijke thee en iets lekkers, werd ik warm ontvangen door Monique die intuïtief aanvoelde wat er nodig was. Een prachtig gesprek was wat volgde, waarin iedereen direct op haar gemak was. Monique geeft je de ruimte, stelt je mooie vragen waar je later nog even goed over na kunt denken en laat iemand gewoon " zijn". Dank je wel Monique, je hebt me flink aan het denken gezet.
Sonja Klare
Sonja Klare
16 December 2023
Monique legt gepassioneerd en met veel kennis uit hoe een human design chart werkt. Ze is een warme lieve vrouw die volop tijd en aandacht heeft. Ze is duidelijk in haar uitleg en deelt graag aanvullende informatie. Het is zeker de moeite waard om een sweet spot sessie bij haar te boeken!
hellen Van de Walle
hellen Van de Walle
30 November 2023
Monique legt op een fijne, persoonlijke manier je human design chart uit. Daarnaast is Monique een heel prettig persoon die je snel op je gemak stelt en aansluit bij wat je zelf al weet. Ook weer een bevestiging dat het zorgen voor je zelf en voor je eigen energie een must is! Ze geeft ook advies hoe je je chart in de dagelijkse praktijk kan toepassen! Ook is de locatie natuurlijk prachtig met heerlijke thee!

Voel je aan alles dat er meer in je zit? Sluimert er een diep verlangen maar kom je er niet bij of weet je niet waar te beginnen? En zet het dagelijkse leven je keer op keer schaakmat doordat je hoofd voldoende redenen weet te bedenken om alles bij het oude te houden?

Ik herken het als geen ander. Eerst voldoen aan verwachtingen terwijl ik mijn eigen verlangens onderdruk. Het is een interne strijd tussen voelen en denken.

Verlangens en kwaliteiten die schuil gaan onder aangeleerde patronen en zolang we blijven zoeken naar bevestiging of goedkeuring buiten onszelf zal dat niet veranderen. Het is de kunst te vertrouwen op jezelf. Maar hoe doe je dat met zoveel ruis van buitenaf?

Met behulp van jouw geboorte gegevens kan je jouw Human Design chart opvragen. Dit is een unieke blauwdruk waarin je veel informatie over jezelf kunt vinden. Het laat duidelijk zien hoe je onderscheidt kunt maken tussen wat kloppend is voor jou en wat niet. Hoe lekker is dat!

We zijn allemaal uniek

In een Sweet Spot Sessie gebruiken we jouw Human Design chart en stem ik me volledig af op jou. Wie jij in essentie bent, waar je goed in bent en waar je naar verlangt. Terwijl we ons samen verdiepen in jouw unieke Human Design chart belichten we je kwaliteiten, ga ik in op jouw vragen en onderzoeken we wat er mogelijk is en hoe je de informatie uit jouw design daarbij in kunt zetten. Ervaar de rust die deze inzichten je brengen en leer vertrouwen op jouw innerlijke kompas die je moeiteloos de weg wijst in het leven.

Ervaar tijdens een Sweet Spot Sessie aan den lijve wat kloppend voelt en wat niet, hierdoor verdwijnen bezwaren naar de achtergrond..

Je ontvangt een audio opname van de Sweet Spot Sessie zodat je deze nog eens op je gemak terug kunt luisteren plus een persoonlijk naslagwerk met inzicht vragen, ruimte voor notities en praktische tips.

De magie van een Sweet Spot Sessie
Overtuigingen herkennen en de tools in jezelf ontdekken om deze los te laten. Je leert weer vertrouwen op de wijsheid van je lichaam.

Navigeer moeitelozer door het leven.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl