Vertragen - IAMMOZI

IAMMOZI

Puur jezelf zijn

Wat is daar voor nodig en waarom lijkt het soms zo moeilijk? Het voelt als een zoektocht doordat onze authenticiteit vaak schuil gaat onder aangenomen rollen, aangeleerde patronen en oude pijn.

Ik help je graag weer in contact te komen met jouw pure essentie.

SWEET SPOT SESSIE

Sinds begin 2023 bied ik Sweet Spot Sessies aan. Sweet Spot is het punt waar jouw natuurlijke talenten en passie samenkomen. Met behulp van mijn intuitië en jouw Human Design chart laat ik je opnieuw ontdekken en contact maken met wie je werkelijk bent. Het is magisch om te zien wat er gebeurt tijdens deze sessies. Het brengt je uit je hoofd terug in je lichaam, de plek waarmee we door het leven navigeren. We mogen de overtuiging dat we ons verstand moeten gebruiken om de juiste keuzes te maken los laten en (her)ontdekken waar ons innerlijk kompas zich bevindt. Bij circa 70% van de wereldbevolking bevindt deze zich in de onderbuik. Wanneer je hierop leert vertrouwen zullen twijfel en onrust direct plaats maken voor een innerlijke rust.

Jij bent uniek

We zijn hier niet zomaar, ieder van ons is uniek en heeft een eigen pakket aan talenten en passies. Wanneer we vaker gaan doen waar we blij van worden en van nature goed in zijn zal je leven ingrijpend veranderen

Ik ben Monique Zita  –  IAMMOZI, en ben ervan overtuigd dat we allemaal uniek zijn. Hoe kan het dat we denken dat er maar één manier is om succesvol te leven en gelukkig te worden? Stel je een grote legpuzzel voor met meer dan duizend stukjes. De stukjes, zijn wij, allemaal anders, uniek en juist daardoor passend in het grote geheel. Wanneer we onze authenticiteit loslaten en proberen te voldoen aan de verwachtingen buiten onszelf gaat het mis. Het klopt niet en voelt als hard werken, we gaan geluk na streven in plaats van geluk zien en ervaren in alles wat er al is.

Grootste les

Ik kreeg op mijn 21ste de diagnose ME/ Chronisch Vermoeidheid Syndroom. Lag maanden achter elkaar op bed of op de bank en sliep meerendeel van de dag. Iedere inspanning was me te veel. Het heeft me jaren gekost om weer een actief leven te kunnen opbouwen. En zie sinds kort pas waar het mis ging. Als Manifesting Generator vind ik veel dingen leuk, ben leergierig en doe graag meerdere dingen tegelijk. Daar komt bij dat het één van mijn natuurlijke talenten is dat ik heel veel om anderen geef en me moeiteloos in andermans perspectief kan verplaatsen. Dit lijken hele fijne kwaliteiten om anderen van dienst te zijn maar het dient niemand als het ten kosten van mijn eigen energie en gezondheid gaat.

Ongemerkt lopen we zo allemaal met legio kaders op ons nek en proberen we massaal om hetzelfde stukje in de legpuzzel te zijn. Logischer wijs ontstaat hierdoor chaos, je hoofd zegt je dat je precies doet wat er van je verwacht wordt en toch voel je ergens van binnen dat het niet klopt. 

De les die je hieruit kunt leren is dat het nooit oké is om de behoefte van een ander boven die van jezelf te plaatsen.

Monique zita

Meer informatie of kennismaken? Neem contact met me op via onderstaande knop.


Reviews

SOVA Shoots
SOVA Shoots
6 Juni 2023
Samen met mijn beste vriendin (en puppy) gisteren bij Monique geweest voor een duo-sessie sweet spot omtrent de human design. De aankomst bij de prachtige locatie van Mevrouw Cha was al een mooi begin. Vervolgens zijn we warm welkom geheten en hebben we een verrassende sessie gehad. We vonden het in een woord omschreven BIJZONDER. Enorm bedankt voor de heldere uitleg, de intuïtieve manier van onze spiegel zijn en de hieruit voortvloeiende inzichten. We zullen dit zeker aanraden aan iedereen die meer te weten wilt komen over zichzelf, want eenmaal begonnen aan deze reis kun je niet meer terug (omdat het zo ontzettend interessant is!).
Emmy Veen
Emmy Veen
17 April 2023
Hoe bijzonder is Human Design! Met herkenbare voorbeelden legt Monique Zita uit wat jouw unieke design betekent. Het is alsof je in een paskamer staat en opeens snapt waarom je altijd voor een bepaalde look kiest. En waarom je op een bepaalde manier denkt en handelt. Kortom: wat je 'rode draad' is volgens Human Design, aangevuld met de inzichten van Monique. Leerzaam en inspirerend!
Marian Sprangers (Marjolie)
Marian Sprangers (Marjolie)
28 Maart 2023
Heel fijn en verhelderend gesprek. Prachtige ervaring. Dit is voor iedereen ZO handig om te weten over jezelf.
Karen van der Korf
Karen van der Korf
10 Maart 2023
Ik heb een hele fijne sessie gehad bij Monique, ze legt de vinger op de zere plek waardoor je inzichten krijgt en verder kan.
Shantey Middelman
Shantey Middelman
5 Maart 2023
Dit was super leuk om te zien en om Jezelf te herkennen in je human design profiel. Monique legt het heel duidelijk uit en neemt echt de tijd voor je! Fijn en vertrouwd ✨
Karin Groenveld
Karin Groenveld
10 Februari 2023
Een sessie met Monique is warm en open. Ze gaf me mooie inzichten en herkenningspunten. Kwartjes vielen op z'n plek en ben gaan begrijpen waarom ik dingen doe en hoe ik ze doe. Heel fijn om dit samen met Monique te doen. Dank je wel hiervoor. Lieve groet.
Annemiek van Zon
Annemiek van Zon
8 Februari 2023
Gisteren een Human Design sessie gehad met Monique. Het was heel verhelderend en Monique kon mij goed vertellen wat mijn type inhield. Met voorbeelden uit mijn leven werd het heel helder en kan ik er verder induiken. Ik zou zeker een sessie inplannen als je begeleiding bij Human Design wilt. Het is heel verhelderend waarom je bepaalde dingen doe in het leven.
Nellie Stapel
Nellie Stapel
10 Januari 2022
De kwaliteit, pasvorm en service is top.
Annemiek Elbertse
Annemiek Elbertse
3 Januari 2022
Kwaliteitsstof, goede pasvorm. T-shirt zit superlekker en blijft ook mooi in de was. Fijne webshop, goeie service (mooi ingepakt met kleinigheid erbij cadeau).
Natasja Mulder
Natasja Mulder
3 Januari 2022
Keurige webshop. Krijgt snel alles geleverd en wordt erg leuk verpakt. Kleding blijft super ook na veelvuldig wassen. Aanrader

LOVE YOURSELF FIRST - IAMMOZI

BLOG BERICHTEN

Goed of slecht - IAMMOZI
IAMMOZI BLOG

Goed of slecht

Wanneer zijn persoonlijke eigenschappen goed of slecht? Laten we als voorbeeld eigenwijs nemen, wat vind jij? Goed of slecht? In de volksmond wordt het woord eigenwijs gezien of geïnterpreteerd als dwars omdat je het niet eens bent met hetgeen een ander blijkbaar (voor)stelt. De Dikke van Dale zegt het volgende over eigenwijs; Wellicht ligt het…

Eigen lessen - IAMMOZI
IAMMOZI BLOG

Mijn eigen lessen

“Wat zijn je eigen lessen geweest om nu te kunnen zijn wie je bent. En wat heeft het je gebracht”? Deze vraag werd me gesteld naar aanleiding van een post die ik plaatste op Facebook. Het is een grootse vraag die niet in één bericht te vangen is. Maar ik neem je mee in de…

Loslaten doet pijn - IAMMOZI
IAMMOZI BLOG

Loslaten doet pijn

Mijn tranen blijven stromen, er komt geen einde aan. Uiteindelijk maakt me letterlijk ziek waardoor ik zonder eten naar mijn bed verdwijn en ik gelukkig snel in slaap val. Het verdriet heeft me letterlijk uitgeput. Waarom doet loslaten zo veel pijn? Nooit had ik van tevoren kunnen bedenken dat het me zo van slag zou…

Contact

Neem contact op!

Stuur een bericht als je wilt samenwerken of vragen hebt.


VEEL GESTELDE VRAGEN

Onderstaande vragen worden regelmatig gesteld. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem contact met me op.

Ja, eigenlijk altijd omdat ik geloof dat we allemaal uniek zijn en er dus geen ‘one size fits all’ methode bestaat.

Standaard bied ik een Sweet Spot Sessie aan.

In een Sweet Spot Sessie kijken we samen naar jouw Human Design Chart. Hierin vind je hele concrete handvatten waarmee je patronen kunt leren doorbreken. In deze sessies stem ik me intuïtief af op jouw vragen/ situatie. Na afloop ontvang je een geluidsopname zodat je de Sessie nog eens rustig terug kunt luisteren.

De naam komt voort uit de combinatie van het ontdekken van jouw natuurlijke talenten in de chart, combineer dat met jouw interesses en passie en voila! Dat is jouw Sweet Spot.

Deze sessies zijn uitermate geschikt om te ontdekken wat een logisch volgende stap voor jou zou kunnen zijn.

De Sweet Spot Sessies kunnen zowel online als live plaatsvinden.

Neem contact met me op wanneer je een Sweet Spot Sessie wilt reserveren, dan plannen samen een geschikt moment. De

Sweet Spot Sessies kunnen zowel online als live plaatsvinden.

Voorafgaand aan een Sweet Spot Sessie hebben we jouw geboortegegevens (geboorteplaats, -datum en -tijd) nodig.

Heb je niet al deze gegevens beschikbaar? Vraag ze na bij je (pleeg-/ stief-) ouders of bij de gemeente. Kunnen zij je ook niet verder helpen neem dan contact met me op.

Klik hier om zelf alvast je chart te ontdekken.

Jazeker! Ik werk met een 100% niet goed geld terug garantie op mijn 3 maanden traject.

Ik lever maatwerk en stem me volledig op jou af met de intentie jou dichter bij jezelf te brengen. Mocht ik tijdens de 1 op 1 sessie het gevoel hebben dat we geen match zijn dan zal ik dat ook zeker aangeven en geen traject aangaan.

Een Sweet Spot Sessie is een investering om jezelf beter te leren kennen. Mocht je niet tevreden zijn geef het direct (in de sessie) aan.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een traject van 3 maanden is intensief en persoonlijk, daarin word je persoonlijk begeleid om meer in contact met jezelf te komen. Het is mogelijk dat je in de eerste twee weken dat het toch niet de juiste weg voor je is. Stuur me dan direct een mail (info@iammozi.com) met jouw feedback en de gemaakte opdrachten en ik stort direct je investering terug. Min de Sweet Spot Sessie kosten.

Overweeg je een traject aan te gaan? Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.