We’re in this together

You & Me

We are in this together. 

Wat merk jij van de tweedeling die er momenteel ontstaat? In mijn leven is het aan de orde van de dag. Het raakt me. Hoe is het zover gekomen dat we in een tijd waarin we elkaar hard nodig hebben juist tegenover elkaar gaan staan met een wijzende vinger? 

Wanneer je wijst, wijzen er drie vingers naar jezelf. 

IAMMOZI is ontstaan uit het feit dat ik niet medeplichtig wil zijn aan misstanden in de wereld. Zonder dat ik het wil maak ik hier deel van uit. Dat kan er bij mij niet in en daar heb ik last van. Aangezien jij dit leest vermoed ik dat het iets is wat jij herkent. 

Ik hield me stil.

Heb me vroeger veelvuldig verbaasd over gesprekken die aan de orde van de dag waren. Je kent het wel, de gesprekken over nieuwsberichten, ik durfde vaak mijn mond niet open te trekken. Deed ik dat wel dan werd me verteld dat ik het niet begreep en gewoon moest aannemen hoe één en ander werkte. Dus hield ik me stil en dacht ondertussen; zien jullie nou niet dat het niet klopt? 

Denk ik nu de oplossing voor de hele mensheid te hebben? ‘Hell no’! Sterker nog, niemand gaat dit oplossen. Heb je mijn eerdere blog over bemoeienis gelezen? 

The road to hell is paved with good intentions. 

It’s up to you & me.

Laten we heel bewust kiezen voor gelijkwaardigheid, wederzijds respect en verbinding. In mijn optiek is dat wat wij te doen hebben. Allereerst de verbinding met onszelf maken en van daaruit keuzes maken die goed voelen en in verbinding gaan met respect voor elkaar. 

Mede daarom hebben Angela, van De Hartjesfabriek, en ik een drietal ansichtkaarten met blanco achterkant ontworpen. Heel subtiel en goed in te zetten voor tal van gelegenheden. Wij worden nu al blij van het idee dat er veel mensen blij mee zullen worden gemaakt. Jouw woorden hebben impact, kies ze zorgvuldig vanuit jouw ❤︎

Herken je de verdeeldheid en heb je niemand waarmee je kunt praten, neem contact met me op. We’re in this together!

Geef een reactie

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl