Over mij Monique Zita - I am Mozi

Over mij

Lief, betrokken, duidelijk, zorgzaam, open, betrouwbaar, spiegel en klankbord

Zijn woorden waarmee anderen mij beschrijven en ik herken me hier inmiddels in. Van nature ben ik oprecht geïnteresseerd in de persoon tegenover me. Ook wel nieuwsgierig genoemd, waardoor het lang geduurd heeft voordat ik het waardeerde in mezelf.

Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik klaar sta voor een ander, wat ook meteen een valkuil kan zijn. Ik sta graag in de keuken om een gezonde maaltijd met pure ingrediënten te bereiden en houd ervan om onder de mensen en buiten te zijn.

Daarnaast hou ik van;

  • uitdagingen
  • beweging (sport, dansen, wandelen)
  • verassingen, verandering
  • diepgaand gesprek
  • koken & gezelligheid
  • natuur, dieren
  • mijn bed

Kwetsbaar


Ik weet hoe het is om te verdwalen in alle verwachtingen van mijn omgeving. De wensen en behoeften van anderen waren voorheen leidend voor mij. Ik was blind voor mijn eigen verlangens. Dit resulteerde op mijn 21ste in een diagnose chronisch vermoeidheid/ ME.

Anderen echt zien en voelen wat hij/ zij nodig heeft is één van mijn natuurlijke talenten.

Tegenwoordig zet ik dit gezond in vanuit mijn verlangen om jou te laten ervaren hoe fantastisch en bijzonder je bent en dat de eigenschappen die jij voor lief neemt onbetaalbaar zijn.

Alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn is al in jou aanwezig. Human Design is een tool die dit in beeld brengt.Podcast | NIVO-NH

In deze podcast deel ik openhartig mijn verhaal.


Wat anderen over mij zeggen

Kennismaken?

Plan via onderstaande knop een afspraak in mijn agenda.

Mijn bedrijfsnaam is ‘I am Mozi’ en daarmee zeg ik alles

I am Monique en Zita is mijn tweede naam.

Het is mijn missie om je te laten ervaren hoe fantastisch je bent. Alles wat je nodig hebt is al in jou aanwezig. Van nature herken ik jouw kwaliteiten. Waar jij drempels ziet, zie ik mogelijkheden. Wanneer je met mij werkt gaan we samen op ontdekkingstocht naar jouw goud en hoe je dat ik kunt zetten door jezelf op nummer één te zetten.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl