Je bent rijk - IAMMOZI

Je bent rijk

Wat betekent rijkdom eigenlijk?

Je bent rijk als je sociaal-economisch bezien een overvloed aan geld, land, grondstoffen, bezittingen en/of eigenschappen hebt. Waarvan is het afhankelijk of je rijk bent? Refereren we onze rijkdom aan uiterlijke zaken? Zoals de grote van ons huis, de auto, allerhande spullen, bezittingen en/ of banksaldo. En wat komt er eerst? Het geld en de spullen of onze mindset?

Heb je mijn nieuwe pagina met boekentips al gezien? Geeft je misschien te denken. Er staat een heel aantal boeken waarvan de titel doet vermoeden dat ik rijkdom nastreef. Als je dat spiegelt aan mijn ‘share the gift of giving’ missie brengt dat wellicht verwarring.

Conditionering.

Het is een intern dilemma. Tijdens onze jeugd horen we hoofdzakelijk uitspraken die doen vermoeden dat rijk zijn alleen weg gelegd is voor mensen die brutaal zijn; de brutale hebben de halve wereld. Of als je ervoor in de wieg gelegd bent; als je voor een dubbeltje geboren bent zal je nooit een kwartje worden. Het lijkt zo onschuldig maar geeft negatieve associaties naar rijkdom.

Uit een lege kan, kan je niet schenken.

Waaraan herken je rijkdom?

Het bezit van spullen, het gevoel en een diep vertrouwen dat het je goed zal gaan of een combinatie van beide? Iets dat in jezelf verankerd zit en niemand je af kan nemen. Het gevoel van vrijheid. Het rijke gevoel dat je bijvoorbeeld kunt hebben wanneer je op vakantie bent, geen verplichtingen hebt en helemaal vrij bent om te ontdekken wat je wilt doen, eten, beleven. 

Het is mijn persoonlijke uitdaging. Mijn conditionering loslaten en dit vrijheidsgevoel in mezelf vinden. Nu begrijp je meteen waar mijn goede voornemen, om iedere dag te durven leven vanuit vertrouwen, vandaan komt. In-tunen en voelen wat mijn lichaam me vertelt en durven vertrouwen op wat er komen gaat.

Nu ik dit omschrijf voel ik me rijk, omdat ik mezelf deze ervaring gun. Het draait om wat ik wil en niet langer om bevestiging of goedkeuring van mijn omgeving. Het zakken in mijn lichaam en leren ontvangen wat er op mijn pad komt brengt me rust, vrijheid en ik voel me rijk en gelukkig.

Je bent rijk, alles zit al in jou.

Het leven lijkt een rat-race. We zoeken naar die ene opleiding, gelegenheid of succes formule om ons te geven waar we zo naar verlangen. Het enige wat je nodig hebt is vertrouwen in jezelf. Alles zit al in jou.

Together Rising.

Hoor je wat ik zeg, maar kan je er niets mee. Wil je hier iets mee en weet je niet waar te beginnen. Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor onze ‘Together Rising Modules’. Vijf modules waarin Angela, van De Hartjesfabriek, en ik ontzettend veel waardevolle tools met je delen die je helpen om jezelf op nummer één te zetten en jouw droom te gaan leven. Je bent al rijk, het zit allemaal in je. En wij gaan je helpen dit te herkennen in jezelf en erop te leren vertrouwen.

Omdat het de eerste keer dat we deze training geven kan je instappen voor de idioot lage prijs van 111 euro.

What’s in it for you?

 • 4 online trainingssessies (en de opnames om terug te kijken)
 • persoonlijke begeleiding
 • jouw unieke Human Design profiel
 • een jaar lang motivatie mails
 • een live workshop met lunch ter afsluiting

Dit wil je niet missen. Maximaal 10 deelneemsters, dus meld je snel aan. VOL = VOL.


IK MELD ME AAN

Omarm alles wat je bent en laat jouw unieke talenten boven komen. Leef dit en ervaar rijkdom.  

Je hebt genoeg, je doet genoeg en je bent genoeg.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

 1. Lieve Monique,
  Dank voor dit positieve verhaal.
  Dubbeltje-kwartje verhaal, zo herkenbaar, het gaat om de eigenwaarde.
  De ontwikkeling in jezelf.
  Het leven is een grote ontdekkingstocht met vallen en opstaan.

  Fijn weekend Monique, veel liefs Nel

 2. Dank je wel Nel. Het is tijd om ons hardop uit te spreken. Inmiddels weet ik dat en merk dat het uitspreken inspirerend werkt voor mezelf en voor anderen. Liefs 💕

Geef een reactie