Klantenervaringen

De Sweet Spot Sessie met Monique heeft me heel veel inzicht gegeven over human design en hoe ik dat op zowel persoonlijk als zakelijk vlak kan inzetten. Heel veel fijne en herkenbare dingen, maar ook dingen waar ik aan wil werken of verder wil ontdekken. Dus voor mij een hele waardevolle les waar ik lekker mee aan de slag kan. Heel erg bedankt Monique!

Waardering: 5 uit 5.
Steffie Witte

Ik heb Monique leren kennen tijdens een netwerk avond en vanuit daar zijn we in gesprek geraakt. Met haar kennis vanuit Human Design, Gene Keys en haar levenslessen heb ik Monique ervaren als een prettige en ontspannen gesprekspartner die met mooie vragen stukken in jezelf uitdaagt op diverse lagen. Vanuit haar enthousiasme geeft ze ook mooie inzichten en creatieve ideeën die beweging brengen naar een volgende stap.

Waardering: 5 uit 5.
Renee Nagel

Samen met een vriendin hebben we een human design sessie gevolgd bij Monique. Ik had mezelf al wel wat erin verdiept, maar een sessie is toch anders, omdat het verhaal dan meer in context is dan wanneer je alleen kijkt naar wat elk element afzonderlijk betekent.

Ik ben blij dat ik Monique heb gevonden, ik vind haar uitstraling en stem heel prettig. Er was direct ruimte voor rust en openheid. Ze stemde de informatie op onze kennis ‘niveau’ af, bij mijn vriendin legde ze meer uit wat wat betekende, bij mij ging het vrijwel meteen de diepte in. Ze was transparant over verdiepende zaken die ze nog (niet) wist, sommige mensen vinden dat ongemakkelijk en praten dan maar wat. Dit was gewoon fijn duidelijk. De sessie was online en aan onze kant was het wat rommelig door dieren die wat aandacht vroegen. Monique was daardoor niet verstoord of afgeleid, ze ging dan rustig weer verder.

Achteraf ontvingen we oa de video opname en stuurde ze ons wat tips toe, afgestemd op onze sessie. In de sessie wordt veel informatie gedeeld, het is fijn om het nog eens een keer te kunnen bekijken. Kortom de moeite waard!

Waardering: 5 uit 5.
Miracle & Nicka

Ik ben blij met de tips die ik heb gekregen tijdens de Sweet spot sessie en de mail in de “after sales care”. Ik zou het anderen zeker aanraden, maar dan wel met enig vooronderzoek over de terminologie van Human Design vooraf zodat het beter te volgen is. Verder legt Monique alles heel rustig uit met een kalme stem en geeft ze veel voorbeelden vanuit haar eigen ervaringen.

Waardering: 5 uit 5.
Madeleine Romero

Wat een mooie sessie heb ik gehad met Monique. Wat een mooie eerste kennismaking met Human Design. Vol inzichten & punten van herkenning. Open en warm. Het waren geen kwartjes maar guldens, die vielen. Het waarom doe ik wat ik doe (en het hoe) viel helemaal op zijn plek.

Zeker ook haar mail na de meeting met haar ‘vertaling’ van ons gesprek en dat wat ik heb gezegd, woww ik voel mij echt gehoord. Spot On.

Heel, heel fijn om dit samen met Monique te hebben gedaan. Dank je wel hiervoor.

Waardering: 5 uit 5.
Ellen Pichotte

Monique verteld mij de woorden die ik nodig heb op het moment dat ik haar woorden nodig heb. Heel bijzonder, elke keer weer. 💫 Het lijkt alsof zij voelt wat ik nodig heb op dat moment. Als ik aan Monique denk, denk ik aan liefdevolle verbinding ❤️

Zo fijn dat ik jou mag kennen Monique. Lucky me 🍀🙏

Waardering: 5 uit 5.
Silvia Yigit

Dit was super leuk om te zien en om Jezelf te herkennen in je human design profiel. Monique legt het heel duidelijk uit en neemt echt de tijd voor je! Fijn en vertrouwd ✨

Waardering: 5 uit 5.
Shantey Middelman

Monique is een heel prettige vrouw om mee te praten, te sparren en van gedachten te wisselen. Doordat ik haar al jaren ken, merk ik wanneer haar vuurtje begint te branden, dan gaat ze namelijk nog meer ‘aan’. Door middel van vragen stellen, spiegel voor houden, te luisteren en echt in gesprek te gaan, is Monique een waardevolle gesprekspartner. Haar kennis over Human Design zet ze bewust en ook onbewust in om je te leren over jezelf, je bewust te maken en er jezelf ‘rijker’ mee te maken. De gesprekken met Monique ervaar ik altijd als heel fijn en positief en geven me keer op keer een stralend gevoel en net dat beetje extra wat ik op dat moment kan gebruiken om ervoor te gaan.

Waardering: 5 uit 5.
Melanie Koolmees

Hoe bijzonder is Human Design! Met herkenbare voorbeelden legt Monique Zita uit wat jouw unieke design betekent. Het is alsof je in een paskamer staat en opeens snapt waarom je altijd voor een bepaalde look kiest. En waarom je op een bepaalde manier denkt en handelt. Kortom: wat je ‘rode draad’ is volgens Human Design, aangevuld met de inzichten van Monique. Leerzaam en inspirerend!

Waardering: 5 uit 5.
Emmy Veen

Op een mooie rustgevende locatie geeft Monique op een fijne manier inzicht in je chart. Veel informatie over hoe je met dingen omgaat en tips waar je echt iets mee kunt. Bijzonder hoeveel herkenning maar soms ook verrassend. Erg waardevol, dank!

Waardering: 5 uit 5.
Sharon Smit

Graag wil ik je nog bedanken voor ons gesprek, de sessie die je met mij hebt gedaan om te kijken of jouw sessies bij Gouden Kans passen. Dat laatste leek voor nu niet, maar ik wilde graag nog even met je delen dat ik het waardevol vond en er veel aan heb. Dus wellicht kom ik zelf nog eens bij je terug! 😊 Veel geluk en succes met jouw werk.

Waardering: 5 uit 5.
Inger van den Berg

Vrijdag 3 Mei ging ik mijn ontdekkingsreis aan samen met Monique…

Wat een enorme ervaring en heel veel herkenningspunten maar ook zoveel mooie nieuwe elementen geleerd over mijzelf. Hoe Monique je meeneemt in je eigen Human Design Chart met zoveel passie en begrip en de uitleg, ik heb er de afgelopen dagen over gedaan om het te laten landen en er nu zelf mee verder te gaan. Ik kijk er naar uit om alles in te gaan vullen zoals het bij mij past en mocht je nog twijfelen niet doen plan een ontdekkingsreis bij Monique en er wordt zoveel duidelijk. Dank je wel lieve Monique…..❤️

Waardering: 5 uit 5.
Iris van der Wolf

Monique legt op een fijne, persoonlijke manier je human design chart uit. Daarnaast is Monique een heel prettig persoon die je snel op je gemak stelt en aansluit bij wat je zelf al weet. Ook weer een bevestiging dat het zorgen voor je zelf en voor je eigen energie een must is! Ze geeft ook advies hoe je je chart in de dagelijkse praktijk kan toepassen! Ook is de locatie natuurlijk prachtig met heerlijke thee!

Waardering: 5 uit 5.
Hellen van de Walle

Een unieke kans, jezelf volledig te leren begrijpen! Ben je nieuwsgierig hoe jouw unieke blauwdruk het beste tot z’n recht kan komen. Waarin Monique je onder het genot van een heerlijk kopje thee, haarfijn door alle punten van Human Design heen helpt, zo jouw geboortecijfers te doen blootleggen.Jij bent je unieke jij en hierdoor heb jij mooie, vaak verborgen, onbewuste kanten die zeer duidelijk aan de hand van Human Design naar voren komen.Ik persoonlijk was aangenaam verrast en had al eens een numerologie uit laten rekenen. Human Design is een mooie persoonlijke aanvulling op wie jij nu echt bent, wat jouw sterke punten zijn en waarop je je dus op mag en kunt gaan focussen. Welke kanten passen minder goed bij je en waarom je deze dus beter kunt loslaten ipv er alles aan te willen doen om deze te willen ontwikkelen.Binnen enkele minuten zul je je ontspannen voelen als je in aanwezigheid van Monique bent. Haar mooie vriendelijke stem zorgt ervoor, dat je je heerlijk ontspannen kunt overgeven en je onder te dompelen in een verassende nieuwe blik van jouzelf. Kortom een fijne invulling van je dag wat jouw leven kan gaan veranderen. Je zult zeer verbaasd staan!!!!

Waardering: 5 uit 5.
Danielle Zaaijer

Monique legt gepassioneerd en met veel kennis uit hoe een human design chart werkt. Ze is een warme lieve vrouw die volop tijd en aandacht heeft. Ze is duidelijk in haar uitleg en deelt graag aanvullende informatie. Het is zeker de moeite waard om een sweet spot sessie bij haar te boeken!

Waardering: 5 uit 5.
Sonja Klare

Gisteren een Human Design sessie gehad met Monique. Het was heel verhelderend en Monique kon mij goed vertellen wat mijn type inhield. Met voorbeelden uit mijn leven werd het heel helder en kan ik er verder induiken.

Ik zou zeker een sessie inplannen als je begeleiding bij Human Design wilt. Het is heel verhelderend waarom je bepaalde dingen doe in het leven.

Waardering: 5 uit 5.
Annemiek van Zon

Een sessie met Monique is warm en open. Ze gaf me mooie inzichten en herkenningspunten. Kwartjes vielen op z’n plek en ben gaan begrijpen waarom ik dingen doe en hoe ik ze doe. Heel fijn om dit samen met Monique te doen. Dank je wel hiervoor. Lieve groet.

Waardering: 5 uit 5.
Karin Groenveld

Bedankt voor je waardevolle sweet spot sessie. We hebben woorden kunnen geven aan mooie onderwerpen. Bedankt voor het fijne gesprek Monique.

Waardering: 5 uit 5.
Linda Appelman

Heel fijn en verhelderend gesprek. Prachtige ervaring. Dit is voor iedereen ZO handig om te weten over jezelf.

Waardering: 5 uit 5.
Marjan Sprangers

Ik heb een hele fijne sessie gehad bij Monique, ze legt de vinger op de zere plek waardoor je inzichten krijgt en verder kan.

Waardering: 5 uit 5.
Karen van der Korf
Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl