De kracht van liefde - love yourself dress - IAMMOZI

De kracht van liefde

Waar denk jij aan wanneer ik het heb over de kracht van liefde? Komt er een beeld van een geliefd persoon bij je op, een vrijheidsgevoel, natuur of misschien heel iets anders. Of dacht je eerst aan jezelf? Gek eigenlijk he, dat we hierbij vooral een associatie buiten onszelf zoeken.

Liefde is een frequentie.

Een hele hoge frequentie zelfs. Je kent het vast wel, dat gevoel dat je krijgt wanneer je vol verwondering kijkt naar een pasgeboren lammetje, de vlinders in je buik als je jouw geliefde weer ziet. En als het een frequentie is dan kun je je er dus bewust op afstemmen. Hoe cool is dat! Heb je daar wel eens bij stil gestaan?

Ik hoor je denken, het leven bestaat niet alleen uit lammetjes en vlinders. Daar heb je absoluut gelijk in, ons dagelijks leven staat bol van (misleidende) boodschappen en prikkels. Reclame boodschappen laten je vooral weten wat je niet hebt en wel zou moeten hebben, nieuwsberichten bedelven je onder een enorme hoeveelheid angst, onmacht en frustratie. Wat zou er met jouw frequentie gebeuren als je hier de hele dag op afgestemd bent?

Alles begint bij jezelf.

Het is een state of mind, je hebt niets en niemand nodig om je af te stemmen. Ongeacht wat je omgeving ervan vindt. Het is net als met een radio luister je naar 538 en bent klaar met al dat geklets, wat doe je dan? Inderdaad je schakelt over naar SKY om maar een voorbeeld te noemen. Maar voel je je down, wat doe je dan? Sluit je je op en ga je jouw aandacht richten op alles wat er mis is óf kies je ervoor om onder de douche te stappen, fijne kleren aan te trekken en lekker even naar buiten te gaan. Want wat kan er in het ergste geval gebeuren? Probeer bewust af te stemmen op alles waar je blij van wordt, dat wat er wel is.

Durf groots te denken.

Nu hebben we het nog niet gehad over liefde voor jezelf. Wat is daar toch mis mee? Ik heb wel wat vooroordelen in mijn leven gehoord hoor; ik was egoïstisch of men noemde me arrogant. Niets is minder waar!

“The version of me you created in you mind is not my responsibility”

Van jezelf houden is wat je dit leven te leren hebt. Omarm wie je bent, wie je wilt zijn en alle dromen die mee gepaard gaan. Je hebt jouw unieke skills niet voor niets gekregen. Pas als je volledig van jezelf kunt houden heb je ook daadwerkelijk iets te geven.

Waar je ook mee zit, ga eerst eens kijken wat jij nodig hebt en gun het jezelf. Ik kan je verklappen dat dit een hele weg is om te gaan en dat hij je steeds een laag dieper brengt. Tegelijkertijd kan ik je garanderen dat het zeer de moeite waard is. Het brengt je bij jouw essentie en zal doorwerken op vele vlakken van je leven. Er zullen mensen afhaken en nieuwe vriendschappen ontstaan, maar ook materiële keuzes veranderen. Je gaat bewust kiezen voor producten die echt bij jou passen en gaat niet langer voor de korte kick van koopjes en aanbiedingen.

Know your worth.

IAMMOZI kiest voor duurzaamheid.

Zoals jullie weten ben ik inmiddels 5 jaar aan het ondernemen en vanaf de eerste dag wilde ik er zeker van zijn dat mijn producten een goede impact hadden op het leven van everybody involved. Dat had ik dan ook als eerste op orde en zette mezelf in dit verhaal compleet buitenspel. Inmiddels ben ik vele lessen verder en zie ik de liefde voor mezelf terug in mijn dagelijks leven. Duurzame keuzes zijn inmiddels in ons leven geïntegreerd en daar worden we allemaal beter van. Goed voor de gezondheid, onze medemens en voor het klimaat.

NIEUW: LOVE YOURSELF DRESS

Geen grote voorraden meer maar een geweldig ontwerp, al zeg ik het zelf, van mijzelf en Angela van De Hartjesfabriek. Ik barst van de ideeën, zij is coupeuse en opeens zagen we mogelijkheden 😄 Good things take time, zullen we maar zeggen. Check hem hier of in de webshop.

Geef een reactie

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hi, wat kan ik voor je doen?
Hi, wat kan ik voor je doen?
De bescherming van jouw gegevens is een serieuze zaak,  ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@iammozi.nl