Monique Zita - IAMMOZI blog
Welkom bij mijn blog.

Ik neem je in dit blog mee in mijn persoonlijke verhaal. Een reis die mij, geheel onverwacht, naar binnen leidde. Open, kwetsbaar, rauw, en soms pijnlijk schrijf ik over de weg die ik afleg en kies te gaan. Hiermee wil ik je inspireren om voorbij jouw horizon te durven kijken.

Dit is nog maar het begin. Ga je mee? Samen ontdekken we hoe het leven zich kan ontvouwen wanneer je jouw interne stem durft te volgen.

Meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief en ontvang mijn blogs als eerste in jouw mailbox.

Voel jij je aangesproken door mijn verhaal, roepen mijn woorden vragen bij je op of wil je met me in contact komen? 

Stuur me een bericht door op deze link te klikken.


Cacao ceremonie

Vorige week woensdag reden we nieuwsgierig en enigszins gespannen naar Schoorl. We gingen onze eerste cacao ceremonie beleven.

Nadat we de avond afsloten stapte we de yurt uit het maanlicht in. Wat een betoverende avond, waarin verbinding centraal stond en onvermijdelijk voelbaar was. Voor mij is het al jaren voelbaar hoezeer we allemaal met elkaar verbonden zijn en gaande weg voel ik steeds sterker dat het begint met de verbinding met mezelf.

Lees verder … Cacao ceremonie

VAN BINNEN NAAR BUITEN

Hoe ik dit zie.

We mogen terug naar onszelf. Zelf verantwoordelijkheid nemen over onszelf. Dit klinkt misschien heel klein voor je, haal je je schouders op bij de gedachte en denk je; dat doe ik toch? Is dat ook echt zo? Ben jij je bewust van de impact die je maakt met al jouw keuzes? En dan heb ik het over de impact op jouw leven, dat van de ander en dat van de wereld/ natuur.

Lees verder … VAN BINNEN NAAR BUITEN

Je bent rijk.

Wat betekent rijkdom eigenlijk? Je bent rijk als je sociaal-economisch bezien een overvloed aan geld, land, grondstoffen, bezittingen en/of eigenschappen hebt. Waarvan is het afhankelijk of je rijk bent? Refereren…

Lees verder … Je bent rijk.

Geef een reactie